1
samsung blue takımının koreli ad carry oyuncusu.
ayrıca güney kore'nin twitter'ı olarak kabul edilen ve ülkede oldukça popüler olan sosyal paylaşım sitesi kiduk'taki hesabında müslüman olduğunu açıklamıştır. kurban bayramı sebebiyle elinde kurbanlık koyunun olduğu bir çizimi paylaşarak islam aleminin bayramını kutlamasıyla ortaya çıkan konuda deft hayranlarının sorularını içtenlikle yanıtladı.
dark passage'ın dünya şampiyonası'nda boy göstermesiyle beraber türkiye hakkında merak ettiklerini araştırmaya başlayan deft, islam'dan çok etkilenerek müslüman olmaya karar vermiş. bir takipçisine "müslümanlar böyle bir dinleri ve peygamberleri olduğu için çok şanslı. benim islam'a dair hiçbir fikrim yoktu ancak arkadaşlarıma bu dinin güzelliklerini anlatacağım" yorumlarında bulundu. "hacca gidecek misin?" sorusuna da "dünya şampiyonası nedeniyle bu sene gidemedim ancak seneye gideceğim inşallah" diye yanıt verdi.
deft türkiye'de bir takımda oynamak ister mi sorusunu ise yanıtsız bıraktı.
deft'in paylaştığı resim
|
↑buffla
|
↓nerfle
|
9.10.2014 16:45:21 - edit: 9.10.2014 16:51:09,
huargu
|
|
report player
|
|
2
|
3
worlds 2014 de şimdiye kadar 4 kere twitch 3 kere corki 2 kere kogmaw ve 1 kere tristana oynamıstır 4 twitch oyunun 4unude kazanırken toplamda 6.70 kdası vardır 3 corki oyunun 3unude kazanırken toplamda 11.00 kdasi vardir 2 kogmaw oyunun 1ni kazanırken toplamda 4.20 kdası vardır 1 tristana oyunun 1nide kazanırken toplamda 0.60 kdası vardır
|
↑buffla
|
↓nerfle
|
9.10.2014 16:53:03,
violence
|
|
report player
|
|
4
|
5
|